Saturday, January 1, 2011

gua nak kurus

fikiran ni dah buntu dah. dan aku putus asa. cakap je apa aku dah try macam2 cara dah. serius aku jelez tengok orang slim tapi makan banyak macam esok sudah tiada lagi. aku bagi nasihat kat orang boleh la. tapi nak apply kat diri sendiri, tunggu janggut keluar ikut hidung belum tentu jadi.

orang cakap nak kurus kena exercise banyak2. exercise aku dah muak buat. aku selalu joging atas katil sambil tutup mata. takdelah rasa letih sangat. tapi aku still fail nak kurus.



pastu aku jaga makan jugak. aku mana pandang nasi2 ni. yang aku pandang benda bawah ni je


prosperity burger, big mac, bubur ayam large, fries, ayam goreng, pepsi bla3. takde la banyak aku makan kan3?


so, dah memang takde cara dah. jadi bukan salah aku kalau berat aku tak turun2.

12 comments:

Syafiq Yashim said...

wat gedio kurus nyo
haha

anah nik mahmood said...

nok suruh napok jelita la abe capik weh.

Syafiq Yashim said...

hahaha
jelita doh kea
susoh gedio lgi nyor

Hady83 said...

Ramai pempuan mati kerana nak kurus...sekian...hehehe...

anah nik mahmood said...

capik: xjelita eh. kalu jelita ado gw doh. ahakss

hady: hehe xpe. sy bukan dikalangan itu. hek3

iamzulfadli said...

like this

hidayat.yusof said...

lek lah nok!

anah nik mahmood said...

roy: thanx yaw!

ayat: lak lek luk nak

Najah Abdullah said...

jadi artis laa.. bru kurus

anah nik mahmood said...

tera doh nok jadi tp paul moss rejek dulu lagi

keorenan said...

pakar pmknn oyt kaku exercise xprlu mn, hk ptg defisit kalori.

anah nik mahmood said...

bagi aku duo2 penting n keno balance.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...