Thursday, December 30, 2010

Piala Suzuki AFF:kelebihan pemain Kelantan

seperti yang kita ketahui, Malaysia menang ke atas Julia Perez eh Indonesia dengan agregat 4-2. dan selama beberapa malam, player2 yang asyik disebut2 nama selama match berlangsung ialah

dan

ye Norshahrul a.k.a Mat Yo dan Khairul Fahmi a.k.a Apex. kedua2 nya adalah pemain yang berasal dari Kelantan.

hasil dari tesis saya bersama miss lilo, punca kehebatan mereka ialah sebab mereka suka makan
BUDU. ye budu. kelebihan2 yang lain boleh diperhatikan terhadap mereka hasil dari makan budu yang banyak ialah :

1- mata sepet boleh menahan laser
2- tangkas menggelecek bola
3- boleh melompat lebih tinggi (eh macam tajuk lagu SO7 pulak)
4- boleh terbang
5- boleh mengurut ala cakar harimau
6- boleh blah

hasil kajian kami juga mendapat sokongan daripada rakan2 di fakebuk. buktinya :


dan


dengan selesainya tesis kami ini, kami rasa kami patut dapat seat VVVIP setiap kali ada match bola yang melibatkan Malaysia atau The Red Warriors.

sebelum mengakhiri laporan kami ini, kami nak memberikan credit kepada pihak yang terlibat membantu kami merealisasikan tesis kami ini iaitu :


sedak sengoti budu cap ketereh. slurpp!

nota bola: sementelah nama blog gewe apex ialah jejari runcing, teringin jugak saya nak ada blog cerita pasal Piya Badrul Radzi. nama blog tuh jejari tembam.blogspot.com. okay tak?

9 comments:

lo said...

tangkas, cerdas dan bernas laporan ini. terima kasih budu =)

anah nik mahmood said...

ye. marilah kita bersama2 duduk seat vvvip pahni

AYASAN said...

hahah..gong!
oh btw.. heartbrokenn ak thu dk bco nota bola mu th.. sobsss... T_T

anah nik mahmood said...

wokaloh pah gewe mg nk letok mano? taula apex 2 tokpek supo mg. hahahahah

Mr. Swift said...

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
Btw entri ni macam best je. :p

Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

lo said...

budu yang dikaji, tiba-tiba cuti dikeji. hoho~
kesian cuti.

http://hijaudaunpisang.blogspot.com/2010/12/piala-suzuki-aff-tahniah-cuti.html

anah nik mahmood said...

abg suwih: mmg bez tp pjg sgt la. hek3. nanti i baca k

lilo: ho g2 lah. tapi aku wak rilek jah mugo aku naik bus esok

Najah Abdullah said...

br tau apex ore kelate

anah nik mahmood said...

xpade ore klate mg br tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...