Saturday, January 8, 2011

Telekung Fashion Show

aku suka tengok model2 dalam freelancer photoshoot. bukan sebab dorang cantik, tapi sebab dorang dimekapkan dengan cantik dan pakai pulak baju lip lap. aku terliur weh tengok. takde pulak yang nak ambil aku jadi model walhal muka aku tak ubah macam azizah mahzan. erk!

lokasi: surau mines shopping mall
masa: cebisan sisa waktu zohor
photographer : mintak tolong cleaner ambikkan
jenis kamera: nokia 3310
telekung ditaja oleh almari dalam surau

TERIMA KASIH KEPADA MODEL BUDGET DI BAWAH SEBAB SUDI MEMBERIKAN KERJASAMA


ekin mawi dan scha alyahya

agnes monica, scha alyahya, ekin mawi


ekin mawi mendoakan kebahagiaan bersama suaminya yang worldsss

yang belah kiri tuh artis dari kumpulan I Want Nobody2 But U. aku lupa nama dia. kalau tak silap nama dia rosnah mat aris.

Allah yang satu :)

cikgu rosnah: 3+2 berapa murid2?
scha&ekin mawi: 10 cikgu
cikgu rosnah: betullll

cikgu rosnah: aku nak jadi mak tiri kau boleh?

model ni aku lupa nama apa. errr

satu2 nya model bertaraf 7.89 bintang yang sudi joinT dalam photoshoot ni ialah:

azizah mahzan

sekian. mana2 photographer amateur yang nak ambik ktorang jadi model, jangan segan silu kontek aku melalui telegram pos malaysia. tata!

10 comments:

hidayat.yusof said...

choyyy! lawak bengonggg!!

Anonymous said...

http://www.archive.org/details/BuyTylenolNoPrescription_630

anah nik mahmood said...

lawak ke bengong?haha

iamzulfadli said...

hoooo

anah nik mahmood said...

haaaaa

NADHIRAH HAZWANI said...

gilak!haha

anah nik mahmood said...

hehehe

keorenan said...

klu ad ore ajok mg jd model sgguh nk ko?

anah nik mahmood said...

nok jugok. tapi mace xmolek jah napok walaupun menutup aurat

keorenan said...

btul tu. sbb tu ak xtawar ko mg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...