Thursday, December 23, 2010

lisa surihani dan hanis zalikha

anda perasantan tak, kalau blog walking kat mana2 blog, mesti blogger2 seantero malaysia akan bercerita pasal dia ni :

dia nganga pun nampak cantik. agak2 kalau nganga masa tido lagi cun kot

dan dia ni :

ehem2 pic ni diambil masa jumpa hanis kat wedding my cousin. face-to-face pun memang cantik.

takde pulak yang nak bercerita pasal dia ni :

kesian kat dia kan? duduk dalam zoo memangla orang wat dek je. takpe anahkuneng loves you mmuah3!

dan ayat2 para blogger lelaki mesti akan ada 'dorang2 ni awek aku' atau 'her boyfriend-to-be'. 'saya jelez tau!', kata orang utan di atas. hoho tata!

nota gugugaga : selamat ulang-ulang tahun ke 21 my bestie, Nizaitul Fatimah. love you less :D

2 comments:

nizai said...

mekaseh byok la.kalu ade pic ak leh gok bnding2
spechles beno.
smoge stu hri nati ak pn akn come mcm HZ &LS

anah nik mahmood said...

too late. babai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...