Thursday, December 9, 2010

main guli

dulu2 mase skolah, lepas habis class PUKUL 2.45 PETANG mesti g Billion Shopping Mall, Kota Bharu. blakang skolah pulak. macam takde tempat lepak lain. naik food court makan bihun tomyam apek. tapi terfikir balik, ntah halal ke haram ape yang aku makan tuh. and impotenly, jalan2 sambil pakai tudung labuh. *VANGGA*

dah konon2 dewasa sikit lepak2 pulak kat KB Mall. ye KB Mall ibarat KLCC di Kelantan. walaupun macam2 tak ada, tapi boleh laa. boleh la kalau nak makan kayepsi,McDol n etc. setakat nak beli baju 99% less tuh adela. tapi Kelantan sudah heaven bagi saya sebab hidup tak perlu nak berlebih2. konon KL ade semua. tapi bagi saya orang yang membanggakan kehidupan urban KL ni macam hidup kepura-puraan. yelah. konon bergaya tapi dalam poket, hadooo. pitis pon tarak. hehe

pastu dah lepas SPM semua pun ada lesen keta. bolehla ber'deraks' kesana kemari. bolehla g pantai, g makan Nasi Kak Wok. g The Red Warriors Station. yang seronoknya semua aktiviti ber'galok' ni melibatkan ladies sahaja. yolah sekolah pun perempuan je. nak bertempuk tampar dan bertimbuk pun tak rasa bersalah. hoho

recently geng2 Naimians turun main futsal kat Real Seven Futsal area Pasir Tumbuh. mula2 sampai agak segan rasa dihati sebab ramai jantan tapi okay je. ktorang ade 8 orang je. hujan lebat so tak ramai budak2 Naim boleh join. ktorang main bajet pro. haha. boleh pulak pakai tangan main. main tarik tangan macam rugbi pun ade. sabar jela (saya la tuh). takpelah main syok sendiri tak bez jugak.

bergambar adalah satu kemestian. bertambah kegirangan bila sorang membe- Mc' Sal bawak Nikon D90. futsal and camera sama naik. nasib baik tak ganti camera jadi bola. satu hal lagi bola yang direservekan untuk ktorang sangatttt vintage. dah bersalin kulit bola tersebut. aish..

muka yang pegang bola tuh macam tahan berak

gaya Mc' Sal ikat tali kasut ala2 Chanturu

bola sangat hensem. menjadi rebutan kaki2 kurap sang gadis. auw!

style Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apex. (maroh gewe dio)

take 30minutes break. kejap je rehat

Hai-O, Akmal Rizal, Daudsu, Chanturu, Norshahrul Idlan Talaha, dan yang duduk anggun depan sekali- Piya Badri Radzi

Syed Adney letih tengok bola x sapa2 kat gol T_T

Daudsu dan Chanturu dengan D90 yang tersayang. auw3!

mimie kamil(nama sebenar), anah(separuh nama sebenar), alyaa(memang bukan nama sebenar)-muka lepas habis main. masih cun lagi.

pica paliiing smart macam smarties. nampaknya kaki ini boleh jadi model tanpa melihat kepada tuan kaki ini. pffftt

nota buli-buli zemon: terasa kurus lepas main. oh yeah!!

2 comments:

Anonymous said...

suko tgk khidupey demo..suko gop bco blog dmo..mge mnjdi mslimah sejati yg
pnuh aktiviti..hehe..peace naimianszzz~

anah nik mahmood said...

hehe sapo ni? kure2 tulih lah namo wahai anon. thanx for visiting :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...