Friday, December 31, 2010

azam anak makcik jiran sebelah

setiap kali tahun baru, mesti orang-orangan akan berfikir tentang azam. macam2 jenis azam yang ada. dan oskof azam ialah matlamat yang baik.

tidak ada azam seperti ini:
  • student: kalau boleh aku nak fail dalam sesetengah subjek
  • lelaki : aku teringin nak mengorat Azwan Ali. (erk!)
juga tidak ada azam tidak lojik seperti ini:
  • makcik cleaner : by hook by crook aku nak rampas balik piala suzuki aff dari Malaysia.
  • orang utan : i harap Luna Maya terima pinangan i tahun depan.
sebenarnya aku takde idea nak tulis pasal apa. aku tengok orang lain macam best asbestos je tulis azam dorang dalam blog. sebabnya aku tak pernah ada azam.

jadi azam aku untuk tahun 2011 ialah nak ada at least satu azam supaya nampak aku ni ada IQ yang tinggi macam orang lain yang ada azam. (paham tak ayat aku?)



ni sapa?

2 comments:

nizai said...

ak sure doh!
ak klik 2 kali.sebb 2 jadi 4 plok.haha
ak stuju hk mg oyak yg mg nk ade azam.ak pun nok.tpi xdok2

anah nik mahmood said...

mg seorang hk xdok pendirian. ado xdok azam supo jah. ahakss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...