Saturday, December 18, 2010

mereka malu tapi mahu

percaya atau tidak. selepas 21 tahun, baru tadi pukul 9 pagi bersamaan 18 disember 2010, saya pertama kali menginjakkan kaki ke Zoo Negara. soo sweet. bermakna saya dah terpisah dengan membe2 saya kat dalam zoo sana since I was born easily through my mom's womb. oh i never meant to hurt you babeanimals. sambil berjalan2 berkenyit2 mata, saya dapat captured satu pica yang menarik. inilah dikatakan cinta yang malu tapi mahu.

(klik untuk tumbesaran)
zebra gegel: ala abang ade minah comel tengok kita pulak
zebra boboy: ala buat2 dunno jelah sayang.
minah comel: auwww i tak nampak u!

mereka pun tahu malu. kita manusia? jeng3

video khas untuk gegel and boboy dari minah comel :) dengan ucapan semoga berjaya dengan usaha anda.




6 comments:

MAK said...

ohhhh.....
zebra k tu.....?
mok ingatkan zebra berbelang hitam dan putih,
tapi upo nyo ni wrno coklat dan orange bercorak mozak2...
zoo kat mano ni....NZ ko...?hehehe...sje wk cbuk blog anah kuneng...asalam

lo said...

g zoo x ajak! :(

anah nik mahmood said...

mok nizai:hahah malu2. tuka zebra nga giraffe. xpola pejam mata jelah. ni zoo new zilang lah. ngehehe

lilo: ajok skmo! taun depe g pulok

Tabib said...

you should wait a little longer for the real action.
anyway good nature pic.

WanAni - OneAndOnly said...

mcmana u nok g zoo negara sbb all the while u bermastautin di zoo kota bharu hehehehe......

anah nik mahmood said...

tabib: hai thanx visit. your pictures extremely gorgeous. i luv to see nature things too. hope can learn more about techniques in photography :)

cik ani : hahaah tapi g kl skmo tapi never went there. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...