Tuesday, December 21, 2010

senyum

kategori senyum :

1) :)
yang ni senyum tak nampak gigi. dan tidak menyepetkan mata. ibarat senyum itu sedekah. senyum kepada orang yang tidak dikenali

2) ;)
sama seperti no 1 tapi satu mata dikenyitkan. yang ni nampak lebih sweet dan boleh ditujukan kepada orang yang dikenali.

3) :D
senyum gembira amat. ini bukan kategori senyum dah. ni macam gelak sakan. ibarat gelak lepas tengok lawak din beramboi.

4) :p
gaya gedik iaitu nak senyum ke nak tunjuk lidah. 2 dalam 1. sesuai untuk flirt atau bila anda terover bergurau. so nak cover balik boleh la buat senyum macam ni.

5) :-*
senyum dalam hati. sesuai untuk keluarga dan kekasih halal sahaja. mmuah!

di speaker lapitop sekarang berkumandang untuk kali ke 121 lagu
Hari Bersamanya-Sheila On 7
mood senyum saya: :)

ermm ada lagi ke jenis senyum yang lain?

2 comments:

cyrusdavirus said...

http://cyrusdavirus.blogspot.com/2010/11/lagu-hari-ini.html

anah nik mahmood said...

hehe boleh jd photographer free saya x? ngehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...