Tuesday, November 23, 2010

I couldnt care less

entry ni rasa macam nak post esok tapi as stated above, macam kena post malam jugak. rasanya isu ni sensitif tapi perasaan geram sangat2 sudah tak tertahan. macam bunyi sangap la pulak. tadi saya tengok cerita 'Mencari Syurga' kat astro oasis. sape2 yang tak tengok lagi usah khuatir sampai tak berak sebab dijamin gerenti astro akan ulang tayang sampai cite episode akhir Safa&Marwah. Mencari Syurga tuh ceritanya pasal si bini muda guna ilmu sihir nak bomohkan suami dia and madu dia. geram bodoh la kalau betul2 wujud perempuan@lelaki or even worse budak2 bawah umur. hello ingat ilmu2 sihir ni orang2 tua je ke main. ni zaman millenium. konon remaja mencari identiti. oh taik lembu la dengan mencari identiti. maaf saya terlalu geram dengan perkara2 syirik macam ni. situasi budak2 bawah umur main2 sihir bila ada contoh butthurt kat dalam rumah. means that one of her/his family uses black magic to satisfy their shitto aim. hah bagusla. orang tua memang perlu dihormati tapi bila orang tua buat perangai macam takde tuhan, what the hell kita nak hormat bagai. okay honestly I don't have any experience about this. I talked based on my friends' story mory. one more thing, pursuing love with black magic couldnt bring your love becomes long lasting. ingatlah dosa syirik dosa yang memang tidak akan diampunkan oleh Pencipta.

nota tangan: kalau hati dah buta, tengok cerita rashid sibir banyak2 pun memang takkan sedar.

indahnya cinta bila ada keberkatan :)

2 comments:

Frodo Baggins said...

syirik dosa yg takkan diampunkan
huhuhuhuhuhu babi sangat yg guna sihir

anah nik mahmood said...

haha lebih dari babi. babi pn xajar anak dorang main ilmu syaitoonnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...