Thursday, November 25, 2010

cara2 nak buang bayi

ye gejala sosila eh sosial makin menjadi2. ye makin menjadi2. itulah ayat2 biasa kita dengar kat mana2 akhbar di negara 1 Malaysia. kerajaan Malaysia memang sangat bertungkus lumus membanteras masalah buang bayi. dan langkah2 yang diperkenalkan juga sangat 'berkesan' sampai kes buang bayi meningkat dengan happily hell after.

entry ni sebenarnya nak ajar camne nak buang bayi dengan betul. sebab saya dah bosan dengan cara nak membanteras. sebab yang mencadangkan pencegahan itu sungguh tidak layak. mereka mencanangkan bla3 tapi gaya hidup mereka dan keluarga mereka sebijik macam Parit Hellton. oh saya lupa. konsep 1 Malaysia adalah mencampurkan semua unsur2 budaya menjadi sebahagian hidup kita.

jika anda2 (babi) di luar sana mempunyai niat nak buang bayi (baby) anda selepas selamat melahirkan, silalah layan video masyuuk ni dulu. mana tahu boleh stim lebih sikit lagi. boleh buat and buang lagi. kan3???


stim tak tengok bideo ni? tak stim bermaksud hati anda memang 'lembut'. hati lembut ni bagus. boleh masuk majalah Mangga jadi model dalm pool sambil gulung2 bulu ketiak.

sebelum proceed dengan cara2 nak buang bayi, apa kata anda praktikkan dulu benda yang saya tulis kat bawah ni. sebab dengan cara ni menambahkan lagi keyakinan anda untuk menjadi sohabat saitoonnn.
1) first sekali, anda pergi kat area2 orang buang sampah and try duduk dalam kotak kat situ. kejap je. 10 minit. best tak rasa?
2) pastu try buat2 mampus pastu upah mane2 hanjing gigit2 anda sampai berdarah2. best tak? best gileeeee kottttt
3) then anda upah pasangan anda yang berjasa melahirkan baby tadi, suruh dia bakar anda hidup2 dan buang anda kedalam tong sampah or wateva. syok kan3???
4) last but not least, duduk senyap2 dalam lubang najis. ambik bau je. ala kejap jeee.

dah yakin?kalo dah selesai praktikkan benda2 bijak di atas, bolehla proceed dengan cara2 bernas untuk buang bayi anda. caranya ialah......























TAKDE CARALAH B***H!! PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG LA. KAU INGAT KAU SORANG JE NAK HIDUP. KAU INGAT BABY KAU TAK NAK RASE BETAPA BESTNYE BER******H. YAWWW!!!

nota baik: ingatlah balasan Allah. tak didunia, di akhirat. lagi bagus kalau kena dua2. hoho bye!

7 comments:

Syafiq Yashim said...

ganah2 sokmo dle blog dio..haha

Hady83 said...

Depa ni ingat kalau baby tu mati, nnti buleh tulun depa kat syurga nanti, pasal baby tu confirm masuk syurga...kan?

anah nik mahmood said...

abe pik: haha biaso2 jah. hehe

hady: lack of religious education maybe. Allah Maha Adil :)

keorenan said...

baguh2. .wt la lg entri gni. nk like pn xleh sbb ni buke klaka.

anah nik mahmood said...

aloh mg. nok main polis entry la

Najah Abdullah said...

mg tau mn ber******h tu best?

anah nik mahmood said...

sebab rama ore wak. napok mace sedak jah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...