Wednesday, November 10, 2010

susah senang kita bersama

pocoyo-pocoyo!! here come my stuff. entry ini tiada niat untuk show off barang2 personal. muehehehe

ala2 hotel berbintang2. sangat kemas di dalam gambar.


ni pulak squidward jr. sapa bagi? nadal lah. tapi benda bulat ni tidak sepoyo senior dia, squidward dan obviously skali dia tak main trumpet macam pakcik tuh.
nota tangan : notes bertampal tampal menandakan saya ben*ap


tersusun cantik. pandai botol2 ni beratur.


ni BOS segala botol. angkuh engkau ye posing sorang2 NIKII

laundry bag ni memang best macam asbestos sebab tak pernah merungut bau baju2 yang sederhana busuk. bukak mulut ngap2 je. bro tik kau memang tercipta untukku. auw3

makhluk2 yang suka tumpang tido atas katil saya. bajet anda hot? asyik senyum je yang kat tepi tuh.

ni si kipas memang nak mati DBSK yang bagi. saya memang tak kondifen nak pakai belt ni. macam budak2 g TS yang pakai. ahakss jangan marah cik odah.

sental sana, garu sini, berus sinun. berjasa mengeluarkan daki yang pemalu!

ni gelas kakak saya yang kasi. dah.

muka macam minatk lemak tuan dia (saya la tuh)

bajet macho macam 50cent ni kiki. eh camna saya tahu anda lelaki? sumpah saya tak pernah selak sluar kiki. you're still virgin honey. auw3!! oh lupa kiki ni kak nad yang bagi.

ni spesis 2 alam Dr. Rozmey. kejap ada kat toilet kejap ada kat atas katil. kau ni kenapa sardin?

sampah dalam pensil box.

sejadah pun tidak ketinggalan.

beg balik kampung untuk orang ada kampung atau orang bersifat kampung. orang kampung nak g bandar pun boleh bawak.


bo lawe staro demo GOMO KLATE GOMO

hai selipa. kau buruk tapi selesa.

no comment.

sekali tengok macam lucah la design sudu ni. ke otak saya ni turut juga kuneng..hmm. ape2 lah.

yang bekas macam zaman cina kuno tu tempat letak kerongsang etc dan kat bawah tuh korang mesti tau. penat nak explain satu2.

ni tempat sangkut tudung gagak a.k.a tudung ariani. penyangkut ni menjimatkan ruang sebab boleh gantung at least 28 helai gagak. cool untuk bilik yang 'luas' semacam ni.

dan benda yang bagi semangat untuk saya menyental baju ialah
Daia Lemon!! sabun basuh ni memang world class lah sebab memang wangi tahap one drop perfumes. lagi wangi dari Silky Girl for Men (eh?). sidai kat tempat sejuk pun bau sedap. tak paham la ape bende la dorang taruk. kalau takde baju nak basuh pun boleh g cari baju membe. nak main buih punya pasal.
nota tangan: ayat kedua last tuh rekaan je.

10 comments:

Najah Abdullah said...

bakpo xbukok mari tunjuk baju2 kuning etep

anah nik mahmood said...

aku kure baju kuneng. xbrehi mano 2 gak

Najah Abdullah said...

xsong nga kulit tuh..xcukup ceroh..huhu

anah nik mahmood said...

buke boh. xsong nga bodi.hahaha

nizai said...

wei,wak msuk etek tudung ak yg mg paka doh!@lbih tepat muke mg paka dat tdung

anah nik mahmood said...

hahaha tudung 2 dk dumoh la. nati2 deh

nizai said...

dang lginye ngedit.
foot note:rajin plok ye naip,emi kate

anah nik mahmood said...

dh xdok wk gp 2 gak. nk deting xdok gw. hoho

AYASAN said...

hahhaa.. oooo pemiinat kuneng ruponyo!!
ptt la blog mu anahkuneng.. aiseyy man~ :D

anah nik mahmood said...

slow mg nadia adli. cekak xnakak lagi.hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...