Friday, August 19, 2011

Video bajet kurang: salam perantauan under the sea


video ini inspired by Abg Obefiend. oleh kerana beliau tak layan salam perantauan dari aku, maka aku ambik inisiatif sendiri

Dari kiri ke tengah dan belakang depan: Fumakilafairy (22, single), Rozitap Che Wan (45, bekas pelajar dekan, janda), Neneklofa (umur dirahsiakan tapi konpem single), Datuk Ctserkupjaring (lepas PMR, sudah berpunya) dan paling hawtt Secah Alcahya (si dara sunti yang naif)

Ucapan: mak dan bapak, kitorang rasa macam dah malas la nak belajar. kalo ada dato' kaya yang datang meminang, mak terima jela ek. Okay luv u olss.

10 comments:

waniawin said...

hahaha. lawak doh nama2 hangpa. haha

Syafiq Yashim said...

hahaa..tolo sokmo

anah nik mahmood said...

awina: hahah nasib x letak nama hang!

anah nik mahmood said...

capik: lawok ko?keh3

Husna Lana said...

seperti biasa. anahu sengett

i'm mashitah said...

anahu! kau gila kuasa! kesian una ngan deq, xdpt enterprem. kejam! kejam! *pengsan lepas tgk bideo ni

anah nik mahmood said...

lunamaya: senget ke kanan n kiri

anah nik mahmood said...

mashi: eleh padahal ko dengki. next year kte buat aku letak ko bwh kaki aku ek

The Obefiend Blogs said...

bukan tak layan

cuma ada 100 lebih email kena que. Sehari post 5. memang tak terlayan dibueknya

maaf.. tapi mmh gila banyak entri aku terima.

anah nik mahmood said...

wow obe komen weh! xpe ko baca dh kira ok. thanx obe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...