Thursday, August 4, 2011

macam mustahil tapi apa salahnya berangan

aku tak banyak sangat impian sebab aku suka hidup relax macam rosmah mansor bini seorang lelaki kaya yang baik hati dan tidak akan tergamak untuk memadukan bininya sendiri. WTH?

okay aku sebenarnya naaaaaaaakkkk sangat makan2 angin kat Jalan TAR overseas. tapi sedar diri ini tidak mampu. sobs. tak banyak pun tempat aku teringin nak pegi sebab aku kan suka relax. malas nak penatkan diri berjalan2. erm..

STONEHENGE
aku first noticed wujudnya tempat ni masa tengok kat wallpaper desktop komputer zaman dolu2. aku tengok tempat ni takut pun ada, kagum pun ada. aku ingat tempat ni just imaginasi artists. but then it's the one of 7 wonders of the world *impressed gila pig*
btw tahniah kepada Puan Belang kerana berjaya menjejakkan kaki ke sana :D


WISTERIA LANE DESPERATE HOUSEWIVES
okay firstly I tot this drama series was shooting at the real neighbourhood. tapi sebenor-benornya x. demm aku dapat tau benda ni after 7 seasons of DH have aired. T_T.  cerita ni sebenarnya shooting kat Universal Studio. rumah2 mereka ni sebenarnya rangka tanpa isi je. yang part2 kat dalam rumah diorang shoot kat lain pulak. banyak betei keje mereka. 


terima kasih kepada utiup sebab menyedarkan aku yang perasan minat ni. hehe..


aku rasa aku dah boleh suruh laki aku kumpul duit dari sekarang semata2 untuk penuhi impian isterinya yang gorgeous ini.

InsyaAllah within 15 years sampailah aku kesana dan kesana. bye.

4 comments:

NikNadimah said...

i pom baru tahu ruponyo

anah nik mahmood said...

bod jgk u. i asked wae psl stonehenge and wae xtau pn tmpt 2. ok bye

cyrusdavirus said...

insyallah.. tp kene usaha ler.. cari laki kaya.. HAHAHA!

anah nik mahmood said...

laki kaya semuanya tua2. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...