Thursday, May 26, 2011

JANGAN ADD ARTIS

hello hello hello to all my none readers outhere!

sekarang aku cuti sem dan berada di Klang. tapi itu tidak bermakna aku hidup bersenang lenang. kakak aku baru deliver seyken baby boy beliau. makanya aku harus jadi bibik sementelah dia berpantang. hatta sudah sepurnama aku tak balik Kelate. aku bukan nak cerita aktivitas aku masa jadi bibik sebab hal itu tidak menarik untuk dikongsikan (next entry mungkin ada).

hal yang tak lain dan tak bukan mestilah pasal fekbuk. har3. aku sebenarnya memang dah lama menyampah dengan kekoyaan sorang budak junior sekolah aku dulu ni. tapi aku takdelah sampai remove dia sebab aku rasa 'kemenyampahan' aku kat beliau menjadi satu hiburan . hahaha.

hiburan aku berdarab2 bila aku bukak info dia yang part About Me. aku rasa dia macam assume fekbuk ni adalah satu agreement rasmi kerajaan semacam agreement PTPtipu. ngeh3..
siap letak barcode bagai and siap mention sapa2 yang add dia tapi tak friendly, automatikali akan diremove. makngahmakngah.. bawah barcode tuh pulak siap tulis:

© Official Facebook Page


mungkin ramai yang buat fake profile under nama dia kot. maklumlah model freelance. keh3..


haaa tak habis lagi aku memuji. aku pun ter'usha' sorang membe dia. agagagaga sama jugak stylenya tapi yang ni DOUBLE TRIPLE artis-like. takut gilasiyal aku nak add (menggigil-gigil ketiak aku).

yang ni pun ada barcode jugak. tapi lagi advance:

✔ Verified Account Official

beliau mungkin salah seorang pendatang baru artis realiti TV yang aku tak kenal. keh3. dan dan dan dia siap numberingkan sapa2 yang dia nak apruv. kecewa gila aku sebab aku takde dalam ciri yang dia listkan tuh. dem3!!!


As if you want to know I would only approve,
1. My friends.
2. Family members
3. Photographer
4. People I knew only to be in my list.

If you don't have any criteria as listed above, better DON'T.

Please refer to second paragraph. It's obviously I won't APPROVE if i don't know you. Please stop adding me if you just want to 'investigate' my wall and my pictures. It's annoying. Please stress on it. Thanks.

NAMPAK TAK TUU.. ramai gila KOT stalker dia. Fizo Omar yang hensem berasal dari Kelate pun tak tulis macam tuh kat info dia. STRESS ON IT okay!

okay kat bawah ni ayat last info dia.

hello my friends. for now this profile will not be open to the public, there is a problem that can not be avoided.

HEHEE.. page fekbuk aku pun aku buat private tapi takdenya aku nak heboh2. ngeh2. satu lagi bang bukan be open. be opened. grammar salah tuh bang. ekekeke..



p/s: kalau baby berak dalam kain lampin, bilas dulu before masuk dalam mesin.

2 comments:

Najah Abdullah said...

kak nadimah ko pregnant?

nujanufa said...

branok dh eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...