Tuesday, March 8, 2011

masa itu emas

rasa bodoh bila menunggu orang selesai buat kerja dia yang tiada kaitan dengan kita. lagi2 bila

- tengah menunggu tuh tiba2 perasaan nak berak dan lapar datang bersama2
- kalau stakat tunggu sejam takde hal. ni dah nak 4 jam! dah berapa angin kentut aku dah keluar.
- kena tebal muka kat kay ep si pinjam kerusi, meja dan plug sedangkan aku hanya beli secawan kertas air mirinda oren.
- assaimen blambak2 kat bilik. very Welcome To Fakebuk.

ADA YANG NAK MATI LEPAS NI NEH!

The idea of waiting for something is wasting


5 comments:

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

Syafiq Yashim said...

sobar kak sanah..jge duk maroh2 gak

Anonymous said...

anah: xleh soba dh capik weh.

cyrusdavirus said...

layankan je.. kalu dh xleh tggu, sila blah trus.. ;)

anah nik mahmood said...

camne nak blah dh kalau tuan kunci keta hilang :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...