Saturday, January 15, 2011

hawa tercipta di dunia untuk menemani sang adam

aku sebenarnya tak suka buat entry mengutuk atau memperkatakan tentang perihal orang lain. sebabnya aku ni jenis syiok sendiri yang suka tulis pasal aku yang best asbestos ni. tapi perihal tak best ni berlaku depan mata aku. asal online, nampak. asal nampak, mulut aku mengumpat. asal mengumpat, aku lapar. bila lapar aku makan. sekian.

sementelah wujudnya video 'Saya Gay Saya Okay', aku rasa lelaki berideologi tak okay ini makin berani nak expose jugak posisi dorang dalam masyarakat kita. err ayat apa aku guna ni. aku tak spesifik kat sapa2. tapi semua manusia berakal tahu, orientation sex yang belok kiri kanan ini memang tidak dan tak akan diterima dalam agama.

aku kalau nampak benda ni berlaku depan mata aku, aku suka buat senyap je. bukannya aku senyap tanda setuju. aku rasa lelaki spesis belok ini boleh berfikir sendiri tentang apa baik dan buruk dengan jalan yang mereka pilih.

kepala aku semakin banyak keluar tanda soal bila orang2 sekelilingnya pulak macam memberikan sokongan. macam anggap benda ni nothing. semacam kita2 ni duduk amareka. kalau spesis yang sama bagi support aku tak heran. supporter opposite gender tersebut boleh buat jokes seakan2 ini normal life.

satu lagi aku takkan ambik pot pasal orang kalau dorang buat benda2 ni diam2. bukannya bermaksud diam2 berisi. kita hidup ni banyak mata yang melihat. kalau tak malu kat Tuhan, kurang2 kita malu kat homo sapien disekeliling.

aku mengaku aku tak bagus jugak bab2 agama. solat pun tidak di awal waktu. aku juga gemar flirt2 tapi dengan jantina lawan. ehem3. dan lagi, aku pun ni jenis cepat lalai kalau nampak benda best depan mata.

KEKHILAFAN INI HARUS SEGERA DIAKHIRI. SEBELUM KITA BENAR2 MATI


salman a.k.a sakti ari seno. beliau bekas musisi sheila on 7. dia masih ganteng macam dulu. hek3
*aku bajet lepas ni mesti Elton John & Adam Lambert dah tak nak baca blog aku dah*

4 comments:

Najah Abdullah said...

sakti kah yang serupa ustaz azhar idrus tu? ganteng amat

anah nik mahmood said...

aku xtgk lg ceramoh hk seperti mg perkatakan. jolo la kot. acu wi link

Najah Abdullah said...

one of many
http://www.youtube.com/watch?v=Ja2w61XNH5Q

selamat menonton :)

anah nik mahmood said...

aku nk tgk hk seperti ustaz idrus perkatakan 2 lah. hk ceramoh dio hk lain aku beso tgk dh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...