Tuesday, November 16, 2010

selamat hari raya aidil adha

first taim TAK BALIK raya haji. oh klate are you okay with that? lembu2 sudah rindu padaku. nak buat rano ambo ado paper 18 tuh. soba deh lembu. di bawah ni ada dedikasi untuk semua warga klate yang merinduiku. I LOVE YOU LEMBUUUUU


nota tangan : diharap viewer bagi video ini adalah perempuan sahaja kerana terdapat kelucahan yang melampau di dalam video ini. sebarang akibat yang terjadi selepas itu tidak ditanggung oleh pihak sikunengkakitemberang@sungaigolok.my. dan satu perkara yang saya hairan dengan moto UPM iaitu 'with knowledge we serve'. kalau dah dengan knowlegde, serve la cuti raya cukup2 untuk ktorang ni. ok?

nota tangan kuasa 2: before this, video ni dah aplok kat fakebook tapi telah di delete atas sebab2 musabab ahmad albab. saya aplok kat sini sebab ada permintaan. lagipun belog saya takde follower seramai fakebook. jadi kemungkinan besar video ini tidak diloading oleh penduduk malaysia yang cintakan lembuuuuu. saya lebih berkeyakinan view video yang takde viewer. sesungguhnya terbukti benar saya seorang yang pemalu sempoi. bohhhhhhhhh

nota tangan kuasa 3 : nak study. bohhhhhhh

4 comments:

norikinshanky said...

rilekzzz suda...skali skale beb...huhu

anah nik mahmood said...

ha ko tau ke psl ape?

chaied said...

sumbat molep video~

anah nik mahmood said...

haha kerana lembuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...