Thursday, November 11, 2010

jawapan untuk soalan final

soalan ini diambil dari mr. kemah keming . ambo ambik ni buleh dok?

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

nasik dan selipar jamban. tanpa nasik takleh fokus study mahupun berfacebooking. tanpa selipar jamban tak aman nak berak. berpijak pada taik2 n air kencing orang. euwww

2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri?

pertama pun tak ada. tak pernah ada duit sendiri.

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?

di tempat yang ada sumber daging lembu yang banyak dan murah. nak jemput 1 Malaysia nih. tema ala2 cite doraemon.


4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
yup. dengan mamak cafe. oh masin mulut. mestila tidak!

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
selama2 kekasih halal saya itu mencintai saya. oh saya menjadi sweet..

6. Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
di tempat yang terang. duduk renggang2. hohooo

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
kamus english-english Longman. T_T

8. Apakah nama penuh korang?
nik hasanah abdullah@nik mahmood. jangan tanya nape ada @ sebab saya pun tak pernah tanya my late atuk pasal ni.

9. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
dua2 ibarat twinkle2 little star. twinkle2 mok and wae how are you at jale baye?

10. Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
Nabi Muhammad

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
yup. ye.

12. Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
Syurga Firdausi. dalam usaha.

13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
penetration boleh? ahha.!

malah doh nok jawab.



2 comments:

Najah Abdullah said...

aku sero no 13 tu jawapenyo lain aku tgk male...yak makin daring ye

anah nik mahmood said...

hahah sajo tuka. mulo nk wk skema tp im not being myself.hohaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...